Betongpumper

BEDRIFTEN HAR TRE BETONGPUMPER TILGJENGELIG FOR LEVERANSE, TO KOMBINERTE SOM KAN TA MED 4 KBM. BETONG OG EN REN PUMPEBIL.

Cifa betongpumpe 41 meter

Dette er en ren pumpebil for lang rekkevidde og store pumpejobber. Denne har ikke betongtrommel for frakt av betong. Benyttes til alt fra private grunnmurer og støping av plattinger bak huset, til store jobber for industrien. Den er også velegnet til støpejobber som krever lang rekkevidde på leveransen av betong, som f.eks. støping av brygger, naust o.l. ved sjøen. Vi kan legge ut ekstra slange utover rekkevidden på 41 meter, dvs. en leveranse på 50-100 meter er ikke noe problem. Som det også fremgår av bildene, krever Cifa 41 M stor oppstillingsplass, da den i tillegg til å slå ut støttebeina trenger tilkomst til enda en betongbil for påfylling av betong.

 

 Romix betongpumpe 26 meter og Cifa betongpumpe 28 meter

Dette er kombibiler med kombinert trommel og pumpe. Disse kan frakte inntil 4m³ betong selv til mindre jobber, og kan motta betong fra andre betongbiler der den skal benyttes som en pumpe til større jobber. Velegnede biler til støping av ringmurer, såler, forskalingsblokker,  forskalingskassetter og plattinger/gulv på avstander som våre andre biler ikke rekker. Kombibilene krever litt plass til støttebein ved oppstilling og skal de ta i mot ekstra betong må det være plass til å rygge ekstra biler inntil pumpa også.

 

 

Cifa 41 M, bilde 1
Cifa 41 M, bilde 2
Grindhaugsvn. bilde 1
Grindhaugsvn. bilde 2
Barnehage Åkra 1
Barnehage Åkra 2
Marine Aluminium Husøy 1
Marine Aluminium Husøy 2
Klubben, Kopervik 1
Klubben, Kopervik 2
Cifa 28 M
Romix 26 M
Lekter 1
Lekter 2
Lekter 3
Salvøybrua 1
Salvøybrua 2
Stong, bilde 1
Stong, bilde 2
Rådhusgata

 

 

AKTUELT

Julen 2018

SOPP I BETONG

Første sponsor til Storhall Karmøy

Boligmesse i Vardhallen 2015

Aktuelt arkiv

PROSJEKTBILDER

SE BILDER FRA VÅRE LEVERANSER

Prosjekter

Skal du støpe?

Sjekk lokale værmeldinger

Klikk for værvarsel fra YR.no

Åpningstider

Se våre åpningstider her

Våre forhandlere

Håstø Stein - Våre forhandlere

 

eSigill er levert av Experian. Klikk for ytterligere informasjon.